Nightlife venues in Skopje

Прва микро пивара во Македонија која произведува 15 видови пиво. Секој ден има жива музика и свирки.
Van Gogh Bar Since '86
Caffe & Cocktail Bar
Синдикат е место за дружење, за мир, за слобода, за слога, за пиење и љубов помеѓу луѓето.
Отворен клуб за отворени луѓе!
The legendary - STUDIO PUB - has reinvented itself and is proud to present its new look and style as the first sports bar n grill in Macedonia. Est. 1983
Дали сте спремни за нашата приказна? Ние сме првиот Juice Bar во Македонија кој нуди голем избор на 100% свежи џусеви,smoothies,вафли и овошни салати.
Цреша Бар, Скопје, Македонија
Од другата страна на градот what makes us smile? :)
Продолжување на Rock'n'Roll приказната од Рекорд, на нова, втора локација во близина на градскиот парк и зоолошката градина :)
Neighborhood Gastro Pub
Со желба да го заживееме ноќниот живот во Скопје, Ви го презентиаме ноќен клуб VOX, микс на одлична забава и дружба
Урбано место во срцето на Карпош 3, пријатен амбиент, прекрасно уредување, игротека за деца, добра храна и одлична музика.
Cuban Restaurant & Cocktail Bar
Место за боемско уживање со одлична храна и пијалоци.
Rock Club Shadows
Кафич у Скопје
Cafe Reka