Kompleksandar // Veče stand up komedije@Gerila

Kompleksandar // Veče stand up komedije@Gerila

Sunday, 24 Feb at 9 PM - 12 AM

Gerila bar i Standup.rs vam predstavljaju još jednog sjajnog komičara!

Stand up premijera:
“Kompleksandar”
Aleksandar Perišić

Praizvođenje i prva premijera zakazana je u Kraljevu, rodnom gradu ovog komičara, i to 23. februara od 20 časova u Kraljevačkom pozorištu. Beogradska premijera je 27. Februara u matičnom klubu Standup.rs, Ben Akiba comedy club-u.

Ovo je drugi one man show Aleksandra Perišića, koji je član Standup.rs od samog početka i od osnivanja scene stand up komedije u Srbiji. Punih sedam godina nastupa kao stand up komičar, a u toliko godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe nastupao je na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije, Učesnik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra sa kolegama iz organizacije Standup.rs, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i učesnik je Večeri improvizacije na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem izvodio je stand up show „Istinita fantastika“, a sa koleginicom iz Hrvatske Marinom Orsag izvodi “Kaj bre” od 2014. godine.


O novom one man show-u je rekao:
Ko čije nesigurnosti hrani? Ko mu sve smeta? Ko mu sve naročito smeta? I šta su mu to feministkinje toliko nažao uradile? U toku poslednjih sedam godina Aleksandar se borio da savlada formu stand – up komedije, ali je zapostavio borbu sa sobom i to je dovelo do ozbiljnih posledica. Skočila mu popularnost – postao arogantan, skočila mu primanja – postao alav, skočio mu pritisak – postao hipohondar. Iskompleksiran i levo i desno, ali nekako gleda da se drži u sredini. Psiholog je digao ruke, publika je sledeća na spisku. Za razumevanje predstave poželjno poznavanje latinskog jezika. Nije presudno.

Nedelja 24. februar // 21h
Ulaz 300 dinara, karte su u prodaji u Gerili.

Producent i promoter programa: Standup.rs
Vidimo se!

Other events in Novi Sad (Today)