Urban & 4 / SubBeerni centar / 14. april

Urban & 4 / SubBeerni centar / 14. april

Saturday, 14 Apr 2018 at 9 PM - 12 AM

URBAN&4 stiže u subotu 14. aprila u SubBeerni Centar

Damir Urban je svima poznat po pesmi "Budi moja voda" koja se gotovo svakog dana može čuti u Beogradu. Ovaj umetnik nudi još mnogo toga i stoga sa zadovoljstvom najavljujemo koncert grupe Urban&4 u sad već čuvenom podzemlju Cetinjske 15.

"Kuća sjećanja" je nova pesma sastava Urban&4 koja stiže kao najava beogradskog koncerta i posveta velikim autorima i muzičarima.

Subbeeremo se uz najbolju muziku i pivo, kao i uvek!

*******************************************
ULAZNICE
super promo cena 800 RSD
cena u pretprodaji 1.000 RSD
na dan koncerta 1.200 RSD

*Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim Serbia i u kafeu Sikarica (Skadarska 22), a na dan koncerta će se prodavati na ulazu u SubBeerni Centar (ukoliko ih bude ostalo).*

*******************************************
​Pesma ,,Kuća sjećanja” novi je singl benda Urban&4, kojom je, na neki način, zvukom, izražena počast velikim autorima i muzičarima. Svakodnevno učeći od Elvisa, Lennona, Dylana pa do Joni Mitchell, Kristoffersona, Simona & Garfunkela i svih ostalih umetnika, grupa je odlučila da se odmakne od istraživanja zvuka i da se okrene isključivo pesmi.

Tekst "Kuće sjećanja” govori o uvek uzaludnom pokušaju da pobegnemo od prošlosti, lične ili kolektivne; o tome kako je svaki korak koji u životu učinimo podjednako važan i da tek kada prihvatimo prošlost kao nešto što se ne može izbeći, a ni promeniti, tek tada, možemo očekivati i graditi bolju budućnost.

*******************************************
Subeeramo se u najautentičnijem prostoru na mestu gde je preko 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire "Ignjat Bajloni i sinovi". Napokon imaš priliku da uđeš u bačvu piva!

Other upcoming events in Belgrade