BLØF in de Ziggo Dome - Uitverkocht

Saturday, 10 Mar 2018 at 6:30 PM - 11 PM

BLØF geeft op 10 maart 2018 een concert in Ziggo Dome, Amsterdam.

Tijdschema:

18:30 uur: Zaal open
20:30 uur: BLØF
23:00 uur: Einde show

Tickets
Je ticket wordt gescand bij de ingang. De tickets heb je al eerder ontvangen in een email van Paylogic. Neem een geldig ID-bewijs mee en houd deze gereed. Hierop wordt gecontroleerd bij de ingang.

Let op: Heb je je kaarten niet gepersonaliseerd? Als de naam op het ticket niet overeenkomt met de naam aan de deur, zorg dan dat de hoofdkoper aanwezig is bij de persoon die aan de deur staat. Alleen op deze manier weten we dat het ticket rechtmatig verkregen is en kan toegang worden verleend.

Tassen
Het is niet toegestaan grote tassen mee te nemen naar het concert. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er kan een rij staan bij de ingang, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.'AAN'
De show op 10 maart 2018 staat in het teken van het twaalfde studio-album ‘AAN’.

Paskal Jakobsen, zanger van BLØF zeg hierover: “Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album en we kijken er naar uit om met een hele vette show weer terug te komen naar de Ziggo Dome. Natuurlijk zullen naast het nieuwe werk ook de grote hits voorbij komen."