Új időpont! Royal Republic /A38 Hajó/

Új időpont! Royal Republic /A38 Hajó/

ÚJ IDŐPONT: 2019. 12. 05.
Minden megvásárolt jegy érvényes az új dátumra is. Amennyiben az valakinek mégsem megfelelő, a vásárlás helyén visszaválthatja a jegyét. Online jegyek esetén az info@a38.hu-ra küldött email után utaljuk vissza a jegyárat. Köszönjük a megértést!

Svédország leghúzósabb rock 'n' roll zenekara, a ROYAL REPUBLIC 2019 decemberében visszatér az A38 Hajóra! És hogy miért szólunk ilyen korán a jövő év legnagyobb házibulijáról? Mert elnézve a legutóbbi eseményen a lelkesedéseteket, könnyen lehet, hogy már idén gazdára talál majd minden belépő a srácok következő budapesti koncertjére.

Az elmúlt két évben a Royal Republic végképp kiérdemelte, hogy ne csupán a The Hellacopters agy a Backyard Babies követőjeként tekintsen rájuk a szakma és a közönség: a zakatoló riffekben, hatalmas, együtténeklésért kiáltó refrénekben és sodró energiákban tobzódó házibuli-rockját tökélyre fejlesztő kvartett már két alkalommal is megmozgatta az A38 Hajó koncerttermének közönségét, a legutóbbi alkalomra alig maradt pár elérhető belépő. Jövő decemberben ez a veszély már aligha fenyeget, hiszen a szájhagyomány éppúgy viszi a srácok hírét, mint a dalaik is, így a helyedben már most bekarikáznánk a naptárban, hogy legyen mire visszaszámolni!

Jegyárak:
- elővételben: 4200 Ft.-
- a koncert napján és a helyszínen: 4900 Ft.-