Rockstars Not Dead - A38 Hajó - Longest 80s Glam Rock&Metal SHOW

Rockstars Not Dead - A38 Hajó - Longest 80s Glam Rock&Metal SHOW

Rockstars Not Dead - The Longest 80's Rock & Glam Metal SHOW
2019. február 15.
Bp, A38 Hajó


➡️Menetrend:
18:00 Kapunyitás
19:00 Rockstars Not Dead - 80's Rock & Glam Metal SHOW
közreműködik:
Where Is Cooper - Alice Cooper tribute show meglepetés szett


- Rockstars Not Dead - a leghosszabb show -


➡️Érdekel milyen zenék szóltak akkor mikor apád felszedte anyádat, és vonzanak a színes fények, a hatalmas hajak, az óriási dallamok? Esetleg Te vagy maga Anya/Apa és ott voltál, átélted? Feltúrt hajú "rock 'n roll junkie"-ként korzóznál Nyugat-Hollywoodban? Megugrik a pulzusod mikor meghallod, hogy "Step inside - walk this way!"?
Ülj be velünk lelkünk DeLorean-jébe és hagyd, hogy elrepítsünk a nagy hajak, színes göncök, fények és a legóriásibb, legkirályabb zenék világába!
Ha a fenti feltételekből (legalább)egy teljesül, ott a helyed!
Az elmúlt év legnagyobb rock-party zenekara újra támad a rock legszínesebb slágereivel, ráadásul most extra hosszú, 3,5 órás showval, az esemény alkalmából teljesen új műsorral!
A klasszikus hajmetál, glamrock, AOR slágerek mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Kiss, a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Van Halen, a Winger, a Whitesnake, a Poison, a D.A.D, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Foreigner a Journey, és és és és...
Repülj velünk vissza, 1989 környékére, táncold szét a hátsód, és 20 év múlva is ezt emlegesd! 2019. Február 15-én vízre szállunk, tarts velünk!


➡️Jegyár:
1990 Ft - limitált / december 23-ig // ELFOGYOTT
2490 Ft - normál elővétel
2990 Ft - helyszíni jegy


➡️Jegylink: https://www.a38.hu/hu/program/rockstars-not-dead-hu?fbclid=IwAR0K-r_kd0kIFJf8RxtF-OchJ80hwzKEDSh4o9BMs2JuhZrs0D9McHOFT5E