Kaukázus lemezbemutató koncert/Vendég:Jóvilágvan

Kaukázus lemezbemutató koncert/Vendég:Jóvilágvan

Wednesday, 26 Dec 2018 at 8 PM - 11 PM
at 

15 új dallal jelentkezik a Kaukázus!

A KpOp című lemezanyag mindenféle dolgokról nem, viszont a nagy idomulástól kellemesebbé tetsző emlékekről, érzelmi hajlékonyságról, nem várt világi bulvárosodásról, az utolsó űrhajó kilövéséről és természetesen rólunk szól. A frontember új tagokat kért fel ezen remélhetőleg izgalmas közeljövőre. Minden dalhoz speckó szövegvideók tartoznak, segítenek rávilágítani, hogy a látszólagos összefüggéstelen dolgok milyen meglepően kötődnek, gyakorolnak hatást egymásra és ránk a főszereplő emberekre.
A Kaukázus "K.U.S."című lemeze 2014-ben jelent meg, mellyel két évig koncertezett az alter rockot játszó banda országszerte. A "Szalai Éva", a "Tartós béke" és a "Teszkó" után "Hatból a három" és a "Mindenki" dalokat is játszották a rádiók. 2016-ban volt az utolsó nyilvános koncert.
December 26-án a régi „kötelező” nagy dalok mellett természetesen új szerzeményeket is bemutatnak tánczenével és pimaszokos szövegekkel. Remélhetőleg sok régi és új követő találhat magának tartalmas, igényes zenei szórakozást ezen a különleges estén.

Ú. N. Bejatszó bulik lesznek a Pesti koncert előtt vidéken, meg más infók is innen jönnek relatíve gyakran
Kaukazus.hirlevel@gmail.com

Vendég: Jóvilágvan
A jóvilágvan 2007-ben alakult, jelenleg a legismertebb szlovákiai magyar underground zenekar. A zene iránti alázat, egymás szeretete és a lokálpatriotizmus jellemzi őket. Zenéjükben a pszichedélia legmélyebb bugyraiból az éteri szépségig igyekeznek nyújtózkodni.

Legutóbb a hajó fedélzetén: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTBDbyWDV8iVs__GidY5lRdFpbcxISGf_

Lemezeik: Hanne (2011), Štúrovszkaya (2014), jóvilágvan (2017)
https://jovilagvan.bandcamp.com/