Nataša Guberinić & Di Luna Blues Band // Soul Society // 23|02

Nataša Guberinić & Di Luna Blues Band // Soul Society // 23|02

Saturday, 23 Feb at 10 PM - 2 AM

Za društvo Soula i Bluesa Di Luna Blues Band, nastupiće po svom običaju vatreno i energično a na sceni će im se pridružiti harizmatična i pretalentovana pevačica Nataša Guberinić, jedna od najboljih vokalistkinja na beogradskoj sceni, kao i Dragan Ćalina jedan od naših najeminentnijih jazz pijanista.
Svirka će trajati toliko da ćete svi zaboraviti na vreme.

Legendarni Di Luna Blues Band čine:

Blagoje “Pače“ Nedeljković - drums
Nikola Marković - bass
Dragan Ćalina - klavijature
Slobodan Negić - guitar
Goran Stojković - guitar & vocal
Nataša Guberinić - vocal
Dragan Marković Mare - guitar

Di Luna Blues Band” osnovan je 1989. god. sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podele radost muziciranja i ljubav prema bluzu. Veliki broj nastupa i uvek dobra atmosfera na istim dovoljno govori zašto bend opstaje nepunih 30 godina. Učestvovali su na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim festivalima (Belgrade Beer Fest, Exit Festival, Nisville Jazz Festival, Enter Festival, Summertime Jazz Festival, Voxstock, Valjevo Jazz Festival, Sabac Jazz Festival, North City, Marsoni Blues Fest, FIAT, Blues Summit Podgorica…), deleći često nastupe sa najvećim svetskim zvezdama džeza i bluza (Ten Years After, Diane Schuur, Benny Golson, Art Farmer, Mick Taylor, Joe Zawinul...).
Pod vodjstvom Dragana Markovića Mareta trenutna postava je sastavljena od nekih od najboljih bluz muzičara u Srbiji. Dragan Marković Mare je osnivač prvog bluz benda u staroj Jugoslaviji (Bluz Kvintet), a sa svojim drugim po redu bendom (Point Blank) je snimio i prvu bluz ploču na ovim prostorima (1983.)

Rezervacije 063.377.420
Ulaz: 250 dinara ( KUPUJU SE NA ULAZU U KLUB, NA VEČE KONCERTA )
Vrata kluba se otvaraju u 22h, rezervacije važe do 22.30h

📌Soul Society (stari Bitef)
Skver Mire Trailović, Dorćol
☎ Rezervacije: 063.377.420