Prti Bee Gee at MAD night club

Prti Bee Gee at MAD night club

Sunday, 13 Jan at 10 PM - 2 AM
at 

Prti Bee Gee je hip-hop grupa iz Beograda čije su glavne teme droga, nasilje, seks, i sl. Osnovali su je Moskri (koji je bio najstariji i smatrali su ga vođom i idejnim tvorcem), Eufrat (Nikola Jarnević) i Mikri Maus (Nikola Jelić) 2000.godine.
Do prvog pojavljivanja u javnosti i na radiju SKC došlo je zahvaljujući podršci grupe Beogradski sindikat.
Prva pesma, „Pajp“, puštena je na radiju SKC 2001. godine, a ubrzo su za „One Records“ snimili i svoj prvi album „Grejtest hits“ (2002. godine).
Grupa je vrlo brzo postala popularna među predstavnicima starije hip-hop generacije i u andergraund rep krugovima i širom regiona zbog stihova punih crnog humora i opisa narkomanije(zbog čega je i njihov rep dobio naziv heroin rep. Ovi eksplicitni tekstovi su, uz često pominjanje nasilja, oružja i droge, svrstali ih u srpsku varijantu gangsta rapa.
Ovo je izazvalo kritike o slavljenju narkomanije i glorifikacije kriminala. Veliki udarac za grupu bila je smrt Moskrija (25. avgust 2005).
Nakon Moskrijeve smrti, Mikri Maus i Eufrat su nastavili da rade i 2006. godine snimili su album „Moskri“ koji je posvećen njihovom preminulom članu.
Treći album, pod nazivom „Tačno u pre podne!!!“ snimaju 2007. godine.Četvri album, pod nazivom “Bez šečera”, izdat je u oktobru 2011. godine. A peti album pod nazivom “ Petarda “ objavljuju 2016 godine.
Najpoznatiji koncerti ove grupe održani su u SKC decembra 2003. kada su bili predgrupa Bed Kopiju i nastupi na Egzitu 2005,2012, 2013 i 2017 godine.
Cuveni su i nastupi na LoveFest-u u Vrnjackoj Banji gde su nastupali 4godina za redom kao hedlajneri.
Učestvovali su u projektu 43zla zajedno sa Timbetom, Ajs Nigrutinom i Bvanom. Nastupaju i po celom regionu bivse Jugoslavije.

Ulaznice: uskoro vise informacija